FOREDRAG

FOREDRAG OM AKTUEL KUNST & ARKITEKTUR

ved cand. mag. og billedkunstner, Frederik Lindskov


Få byens arkitektur og museets udstillinger serveret på et sølvfad direkte i jeres virksomhed, forening eller kunstklub.


Dansk arkitektur bobler af originalitet, og dansk kunst blander sig i stigende grad på den internationale kunstscene. Velkommen til en stibe veloplagte foredrag der præsenterer det bedste fra Danmark netop nu ... ja, faktisk noget af det bedste fra de sidste hundrede år - fra Hammershøi til Kirkeby, fra Utzon til Bjarke Ingels.


Mit navn er Frederik Lindskov. Jeg er uddannet i kunsthistorie og filosofi ved Københavns Universitet, og er en af landets mest benyttede foredragsholdere i kunst og arkitektur. Jeg har mere end 15 års erfaring med formidling, og er kendt for min begejstrede fortælleform og evne til at flette arkitektur, kunst og filosofi sammen, så vanskeligt stof bliver såvel tilgængeligt som spændende for alle.


På sitet hér finder du en stribe udvalgte foredrag, som er blandt mine mest populære netop nu. Foredragene er alle på 2 timer inkl. ca. 20 min. pause - og regn med ca. 30 min. efterfølgende til spørgsmål og debat.


Prisen for et foredrag er 4.000,- inkl. transport og forberedelse uanset hvor i Danmark I holder til.


Foredragssalens størrelse og antal publikum står I selv for. Jeg har professionel projektor, såfremt I ikke har, men ønsker I forstærket lyd, må I meget gerne sørge for dette. Skriv til frederik.art@gmail.com eller ring på 28 89 40 90. Læs mere her på sitet eller besøg instagram-bloggen frederik_lindskov.


Skriv for mere information om de enkelte foredrag. På gensyn hos jer!